Welkom tekst

 

Kwaliteit van ons voer en ons advies

Wij willen dat onze klanten klant blijven op basis van aantoonbare kwaliteit. Een mooie verpakking of een wollig verkoopverhaal mogen niet leidend zijn. Om het juiste product aan te kunnen bieden adviseren wij onze klanten graag over de samenstelling en de effecten daarvan. Ons uitgangspunt hierbij is dat we willen dat de klant bewust kiest voor de producten van Specimal.nl

 

Tevredenheid van onze klanten en medewerkers

Binnen ons bedrijf staan klanten en medewerkers centraal. Wij opereren vanuit een open bedrijfscultuur waarin we dagelijks onze medewerkers uitdagen om mee te denken. Uitgangspunt hierbij is dat alleen een betrokken team van medewerkers de klant optimaal kan bedienen. Wij streven naar een zo hoog mogelijk service level naar onze klanten. Bekijk de recensies gegeven door onze klanten en overtuig uw zelf.

 

Betrouwbaarheid voor onze partners

Voor onze klanten en leveranciers willen we een betrouwbare partner zijn. We verstrekken de informatie die de klant nodig heeft. Daarnaast zijn we duidelijk en afspraak is bij ons afspraak. Heldere en open communicatie is hiervoor de basis.

 

Continuïteit van de samenstelling van onze producten en service

Wij kiezen bewust voor een constante samenstelling van kwalitatief hoogwaardige grondstoffen. Hierdoor komt de uiteindelijke voedingswaarde van de recepturen van onze voeding beter tot zijn recht.

 

Degomeat vers vlees (kvv) voor hond & kat.

Voor ons aanbod van kvv (Kant en klaar Vers Vlees) hebben wij een unieke samenwerking met Degomeat. (www.degomeat.nl)

Wij zijn in Nederland de enige partner en het verdeelpunt van Degomeat België, wij leveren aan particulieren, fokkers, grootverbruikers, webshops, verkoop punten en detailhandel.

 

De fabriek van Degomeat in Aalst (BE)

Alle goedgekeurde vers vlees producten worden in het slachthuis dagelijks vers en rechtstreeks afgehaald met een eigen gekoelde vrachtwagen, voorzien van alle nodige documenten en certificaten.

Bij aankomst in de fabriek worden de producten ondergebracht in de snel koeler (nul graden). 
In de gekoelde werkplaats van het bedrijf wordt het verse vlees verder verwerkt (naarmate de productie vordert tot minus 25 graden), verpakt en rechtstreeks opgeslagen in de diepvries (minus 18 graden), zodat de natuurlijke vitaminen en mineralen optimaal behouden kunnen blijven.

Door de jarenlange ervaring, en in samenspraak met verschillende fokkers, heeft Degomeat een natuurvoeding ontwikkeld die in de smaak valt bij iedere hond en kat.
Een wolf in de natuur eet ook niet iedere dag dezelfde diersoort.
Daarom heeft Degomeat voldoende variatie voorzien voor uw viervoeter door de verschillende compleet versies.

 

Ook een Degomeat verkooppunt worden?


DEGOMEAT is met haar uitgebreide assortiment en jaren lange ervaring een enorm succes in België en Frankrijk. Dit familiebedrijf is al 30 jaar een begrip  in de KVV sector!

Om het succes verder uit te breiden in de Benelux is Specimal op zoek naar nieuwe gekwalificeerde verkooppunten in Nederland.

Bent u  als ondernemer, erkend fokker/kennel of organisatie actief in de honden en of katten branche en wilt u het huidige assortiment uitbreiden met de producten van DEGOMEAT?

 

Specimal.nl

@: info@specimal.nl

KvK: 72726199

BTW nummer: NL002010679B8

IBAN: NL43KNAB0256131511

BIC: KNABNL2H

                                      

Al onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen en hebben een permanente hoge kwaliteit die elke kwaliteitscontrole met glans doorstaat (GMP+ en IFS- certificaat).

 

Degomeat produceert alle vers vlees producten volgens de huidige normen van het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV) erkenningsnummer PET101815.

Advies nodig?!

Advies nodig?!

Maak gebruik van de live chat
WhatsApp ons op: 0684906801
Of vul het contact formulier in.


Bereikbaar voor al je vragen, op werkdagen van 10:00 - 17:00 uur.