Bestellen & Betalen

 

Bezorging vers vlees Nederland:

Vers vlees bezorgen wij met eigen diepvries transport bij u aan huis!

U kunt deze week nog bestellen tot Zaterdag 22.00 uur om volgende week geleverd te krijgen.

Wij bezorgen geen vers vlees in België!

 

Meer informatie over verzenden:

https://www.specimal.nl/service/shipping-returns/

 

Is bestellen op Specimal.nl veilig?

Dankzij iDeal voor Nederlandse klanten en Bancontact/Mister Cash voor Belgische klanten.  Kunt u makkelijk, veilig en snel online uw bestelling online afrekenen.

Deze betalingen worden afgehandeld door onze partner Mollie. Zij beschikken over de nodige certificaten om op te treden als Payment Service Provider en werken steeds met een beveiligde verbinding. Daarnaast is Mollie ook PCI DSS-gecertificeerd. Dit geeft het niveau aan waarop Mollie de veiligheid van de transacties voor klanten en consumenten heeft geregeld.

Online winkelen is snel en u kunt altijd en overal bestellingen plaatsen. Daardoor wordt het steeds aantrekkelijker om online te bestellen. Let er bij het online winkelen goed op dat u bij een betrouwbare webshop koopt. Om te garanderen dat u op specimal.nl uw aankopen veilig kunt doen, zijn we aangesloten bij het Webwinkelkeur Waarborg. Zij controleren of de website voldoet aan de wet en of de site veilig is.

Op onze website wordt bij gevoelige informatie, zoals je betaalgegevens, gebruikgemaakt van een beveiligde internetverbinding. Een beveiligde verbinding kun je herkennen in de adresbalk van je browser. Wanneer het internetadres begint met https:// in plaats van de normale http:// dan is er sprake van een beveiligde verbinding. De letter ‘s’ die extra wordt weergegeven staat voor ‘secure’ (veilig). Bovendien verschijnt er een klein groen slotje in de adresbalk.

 

In deze webshop kunt u op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Vooraf overmaken
  • Bancontact / Mister Cash (Belgie)
  • Achteraf betalen / KLARNA
  • Betalen bij afhalen (Heerlen)

 

 

iDEAL

Heeft u internetbankieren van de ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers. Via internet bankieren kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Het bedrag wordt direct afgerekend in uw vertrouwde internetbankieren omgeving en wij verzenden direct uw bestelling.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 

Bancontact / Mister Cash (Belgie)

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internet bankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Let op! Vers vlees verzenden wij niet naar België.
  

Betalen bij afhalen

Woont u in de regio Limburg en komt u vers vlees afhalen bij ons in Heerlen.

U kunt in het bestel proces kiezen voor de optie "afhalen"

 

Rekening nummer

Ten name van; SpeciMal

IBAN: NL43KNAB0256131511

BIC: KNABNL2H

 
Webwinkel Keurmerk en klantebeoordelingen