Partner programma

 

Ook een officieel Degomeat verkooppunt worden?


DEGOMEAT is met haar uitgebreide assortiment en jaren lange ervaring een enorm succes in België en Frankrijk. Dit familiebedrijf is al 30 jaar een begrip  in de KVV sector!

Om het succes verder uit te breiden in de Benelux zijn wij op zoek naar nieuwe gekwalificeerde verkooppunten in Nederland. Bent u  als ondernemer, erkend fokker/kennel of organisatie actief in de honden en of katten branche en wilt u het huidige assortiment uitbreiden met de producten van DEGOMEAT? Lees hieronder de voorwaarden.

 

Als basis voor een succesvolle samenwerking bieden wij onze partners een regio exclusiviteit aan. Dat betekent dat er per provincie maar een beperkt aantal verkooppunten zijn die het Degomeat assortiment voeren.

Wij begrijpen dat  niet elke partner ons volledige assortiment op voorraad kan nemen. Daarom helpen wij u bij het samenstellen van passend DEGOMEAT assortiment dat aansluit op uw en onze ervaringen en uw verkoopcapaciteit. Om de brandidentiteit en merkexclusiviteit van  DEGOMEAT te beschermen en te optimaliseren is onze enige voorwaarde dat elk verkooppunt minimaal 25% van het totale assortiment afneemt, wat tevens neerkomt op een afname van 100 kilo.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Uitgebreide en persoonlijke ondersteuning op maat voor uw verkooppunt;
  • Een onmiddellijke start van de verkoop van Degomeat producten;
  • Gunstige inkooptarieven;
  • Regio exclusiviteit;
  • Een vermelding van uw verkooppunt op Degomeat.nl en Specimal.nl;
  • Promotie van het merk in Nederland via diverse kanalen.

 

Betrouwbaarheid voor onze partners

Voor onze klanten en leveranciers willen we een betrouwbare partner zijn. Wij verstrekken de productinformatie die de klant nodig heeft. Daarnaast zijn we duidelijk en bij ons geldt afspraak is afspraak. Heldere en open communicatie is hiervoor de basis.

Wij krijgen dagelijks verzoeken van dierenspeciaalzaken, webshops, fokkers en kennels tot samenwerking  die wij serieus in behandeling nemen.

Wilt u zich direct aanmelden als verkooppunt of wilt u nog aanvullende informatie, stuur een email naar info@specimal.nl  en wij nemen zo spoedig contact met u op!

 

 

Vers vlees bezorgen wij met eigen diepvries transport bij u op locatie!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »