Degomeat Groepsbestelling

DEGOMEAT groepsbestelling!

Onwijs leuk dat u een groepsbestelling wilt organiseren!

 

Door met meerdere mensen samen te bestellen en alles op 1 aflever adres te laten bezorgen bespaard u al snel op de verzendkosten. Omdat het voor Specimal een stuk minder kosten met zich meebrengt kunnen we een aantrekkelijke korting geven van 25%. Deze korting geldt alleen voor een groepsbestelling boven de 350 euro. Groepsbestellingen zullen worden bezorgd op 1 aflever adres!

 

Hoe gaan wij te werk?

  1. Wanneer u zich aanmeldt om een groepsbestelling te organiseren ontvangt u van ons een kortingscode en een uniek bestel nummer. De korting is een bepaalde tijd geldig en geeft 25% korting op het gehele assortiment kilo worsten. De kortingscode is helaas niet geldig in combinatie met andere kortingscodes of aanbiedingen!
  2. De ontvangen kortingscode en het bestelnummer stuurt u door aan alle groepsleden.
  3. Ieder groepslid plaatst zijn/haar bestelling in onze webshop en vult de kortingscode in. In het opmerkingenveld vermeldt hij/zij het bestelnummer.
  4. Betaling dient voldaan te worden met ideal.
  5. Iedere klant heeft dus een eigen ordernummer en iedere klant krijgt een eigen orderbevestiging en een eigen factuur. Alles wordt per ordernummer verpakt zodat het direct verdeeld kan worden op de aflever plaats.
  6. Iedereen moet het zelfde aflever adres invoeren maar het factuuradres mag afwijken, dat kan hun eigen adres zijn.
  7. Aanmelden kan via ons contact formulier!

 

 

 

©Foto gemaakt door Koos Hagemans


 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »