Stevige krabpalen voor een lage prijs. Altijd aanbiedingen bij Specimal.

Krabpaal

Een mooie krabpaal mag natuurlijk niet ontbreken in een huishouden waar een of meerdere katten wonen. Niet alleen zorgt een krabpaal dat uw kat altijd een eigen plekje heeft om zichzelf terug te trekken, om te relaxen, te spelen of te slapen, maar een goed krabmeubel zorgt er ook voor dat uw kat zijn of haar nagels in topconditie kan houden.

 

Katten hebben de natuurlijke behoefte om te krabben. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat ze dit aan uw tapijt of mooie bankstel gaan doen! Daarom is het altijd slim om een krabpaal aan te bieden, hoe klein of groot deze ook is.

Het is zelfs aan te raden om op elke verdieping waar uw katten kunnen komen een krabmeubel of alternatief daarvoor neer te zetten. Zo hebben de katten altijd een plekje in de buurt wat helemaal van hun is. Dit voorkomt problemen waarbij ze uw spullen kapot maken en zorgt dat ze zich altijd helemaal thuis zullen voelen.

 

In de meest eenvoudige vorm bestaat de krabpaal uit een klein plateau met een enkele krabstam bedekt met sisal. Met die ruimtebesparende oplossing kunnen in elk geval naar hartenlust de nagels gekrabd worden. Ook een krab ton is erg interessant, deze neemt weinig ruimte in en biedt toch zowel een slaapplek als voldoende kraboppervlak voor uw kat(ten)

Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de meest schitterende en uitgebreide krabpalen. Deze bestaan uit diverse onderdelen zoals lig plateaus, slaaptonnen, krabstammen bekleed met sisal, hangmatten, manden en nog veel meer.

Deze krabpalen zijn er in verschillende soorten en formaten. Zo zijn er vrijstaande halfhoge krabmeubels, maar ook ware krabparadijzen die zo hoog zijn als het plafond en daar stevig onder kunnen worden vastgeklemd.

 

Ondanks de maattabel die staat afgebeeld bij alle krabpalen kan het toch zijn dat u nog twijfelt of je wel het juiste uit kiest.

Bij twijfel ben u vanzelfsprekend van harte welkom om even contact op te nemen met onze klantenservice en één van onze medewerkers zal u verder helpen bij het maken van de juiste keuze! U kunt contact met ons opnemen per email, telefoon of via de live chat.

 

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »