Extra grote brok voor volwassen Maine Coon katten vanaf 15 maanden een uitgebalanceerde voeding die aan alle behoeften voldoet.

€39,99
Beschikbaarheid: Op voorraad (676)
Levertijd: 1 (werk)dag

 

Extra grote brok voor volwassen Maine Coon katten vanaf 15 maanden een uitgebalanceerde voeding die aan alle behoeften voldoet.

De Maine Coon behoort tot de groep van wildkatten en gelden als één van de grootste kattenrassen ter wereld. Met hun krachtige, gespierde lichaamsbouw, de lange, dichte vacht en de pluimstaart zijn ze een imposante verschijning. Deze grote brokken stimuleren goed kauwen, dragen bij aan goede gewrichten, een mooie vacht en een gezond hart.

Grote raskatten hebben extra zorg nodig voor botten en gewrichten. Deze licht verteerbare voeding bevat daarom glucosamine en chondroïtine om de gewrichten en botten veerkrachtig en sterk te houden. De vorm, structuur en afmeting (15 mm) van de brokken zijn speciaal afgestemd op de kaken van grotere raskatten en stimuleert ze om langer te kauwen op deze kattenbrokken.

Voor de verzorging van vacht en huid bevat deze voeding de optimale balans Omega 3 & 6 vetzuren en Prebiotica, te weten F.O.S (fructo-oligosaccharide) voor een gezonde huid, glanzende vacht en een goed functionerend immuunsysteem.

 
Samenstelling
Kip Eipoeder Bietenvezels Chondroitine Mineralen en Spoorelementen
Vis Lecithine Olien en vet van gevogelte FOS fructo-oligo-sacchariden  
Rijs Inuline Glucose en Gist Omega 3 en 6 vetzuren  
Mais Taurine Glucosamine Vitaminen  
  
Analytische bestanddelen (%)  
Ruw eiwit 32.0%
Ruw vet 18.0%
Ruwe celstof 2.0%
Ruwe as 6.0%
Calcium 1.35%
Fosfor 0.9%
Natrium 0.44%
Magnesium 0.13%
Vocht 9.0%
 
Voedingswaarde
Vitamine A 25000 IE
Vitamine B1 10 mg
Vitamine B2 15 mg
Vitamine B6 6 mg
Vitamine B12 50 mg
Vitamine C 250 mg
Vitamine D3 2000 IE
Vitamine E (alfa-tocopherol acetaat) 400 mg
E1 (IJzersulfaat monohydraat) 75.0 mg
E4 (Koper) 5.0 mg
E5 (Mangaan) 30.0 mg
E6 (Zinksulfaatmonohydraat) 65.0 mg
Kobalt 0.5 mg
Jodium 1.5 mg
 
Er is onderzoek gedaan naar de effectiviteit van het voeren van een grote brok met mechanische reinigende werking bij katten met gingivitis.
De grote raskatten gevoerd met een grote brok (15 mm) met mechanisch reinigende eigenschappen, hadden een significante vermindering in de vorming van gingivitis en tandsteen.

 

 

| Marcia

Goede brok de katten eten ze graag en voor de prijs hoef je het ook niet te laten.

| Cindy Meels

Éindelijk een betaalbare brok voor mijn coontje. Zéker een aanrader !
Heb jullie merk ook op het katten forum gepromoot

| Lydia van Uhm

Zeer tevreden: Voorheen van alles geprobeerd en onze Ragdoll bleef last van hebben van zachte ontlasting en diaree, ook op graanvrij. Royal canin maine coon deed hij het goed op alleen de ontlasting rook best erg! Nu hebben we deze voor onze kat gekocht en zeer tevreden na de eerste twee maanden!

5 sterren op basis van 3 beoordelingen