Bedden, Manden & Kussens

Bedden-Manden-&-Kussens

Hondenmand kopen?

Hondenmand of hondenkussen zowel hip als stevig online kopen?
Bij Specimal.nl vind je diverse kleuren & maten.
Zo zit er altijd wel een hondenbed, hondenmand of benchkussen 
voor jouw hond bij.

Voor een sterk en comfortabel Hondenkussen of hondenmand bent u bij Specimal.nl op het juiste adres, snelle verzending vaak al dezelfde dag!

Met een zeer ruim assortiment Goedkope Hondenkussens zit er ongetwijfeld een geschikt lig kussen bij voor uw hond(en)

We bieden u de keuze uit Nylon HondenkussensHondenkussens van Canvas, waterproof hondenbed en mooie hondenkussens van andere luxe stoffen zoals koe print of giraffe print.

Ook voor zeer grote rassen zoals de Cane Corso, Mastiff en de Deense Dog hebben wij een geschikt hondenkussen of geschikte hondenmand of ligkussen voor de hond.

  

Beste & goedkoopste Hondenmanden; 

Type: benchkussen, benchkussen waterproof, benchkussen orthopedisch, Hondenmand rond, Hondenmand vierkant, Hondenmand ovaal, Hondenmand rechthoekig, Goedkope Hondenkussens, Nylon Hondenkussens, Hondenkussens van Canvas.

 

Ondanks de maattabel die staat afgebeeld bij alle hondenkussens kan het toch zijn dat u nog twijfelt of je wel het juiste ligkussen uitkiest.

Bij twijfel ben u vanzelfsprekend van harte welkom om even contact op te nemen met onze klantenservice en één van onze medewerkers zal u verder helpen bij het maken van de juiste keuze! 
 


Laatst bekeken producten

Advies nodig?!

Advies nodig?!

Maak gebruik van de live chat
App ons op 0684906801
Of vul het contact formulier in!


Bereikbaar voor al je vragen, op werkdagen van 10:00 - 19:00 uur.