Geperst hondenvoer en hondenvoeding zonder granen. Bij ons vind u het juiste hondenvoer per levensfase.

 

Geperste hondenbrokken zijn zeer geschikt voor honden die vaak vlees gevoerd krijgen, die een gevoelig maag- en darmstelsel hebben of bijvoorbeeld allergisch zijn voor granen zoals tarwe.

Geperste brokken kunnen prima gecombineerd worden met vers vlees, u kunt een aantal dagen achter elkaar vers vlees (kvv) voeren en de andere dagen een geperste hondenbrok.

Onze geperste hondenbrokken zijn rijk aan: hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten. Door het gebruiken van hoogwaardige kwalitatieve ingrediënten, verloopt de vertering gemakkelijker en wordt tijdens het verteringsproces weinig ballast gecreëerd.

De hoge verteerbaarheidsgraad van de brokken zorgt ervoor dat het onnodig is om grote hoeveelheden te voeren, wat ook weer een gunstig effect heeft op de ontlasting, deze is veel compacter bij honden die een geperste brok krijgen.

 

Geperste hondenvoeding heeft enkele voordelen ten opzichte van een krokante brok.

Geperste hondenvoeding is zeer geconcentreerd en heeft hierdoor minder volume, waardoor de porties in vergelijking met de krokante brokken veel kleiner zijn. Wat weer zorgt voor een lagere belasting van de maag.

Omdat alle voedingsstoffen bij elkaar zijn geperst en er geen lucht in de hondenbrokken zit, nemen geperste brokken minder ruimte in.

De uitstekende verteerbaarheidsgraad van de brokken zorgt er tevens voor dat het onnodig is grote hoeveelheden te voeren hierdoor verloopt de vertering gemakkelijker en wordt tijdens het verteringsproces weinig ballast gecreëerd.

Geperste hondenbrokken zijn zeer geschikt voor honden die vaak vlees gevoerd krijgen en kan dus prima gecombineerd worden met vers vlees, u kunt een aantal dagen achter elkaar vers vlees (kvv) voeren en de andere dagen een geperste hondenbrok.

Maar geperste hondenbrokken zijn ook geschikt voor honden die een gevoelig maag- en darmstelsel hebben of bijvoorbeeld allergisch zijn voor granen zoals tarwe en mais.

 

Nog meer voordelen van een geperste brok kunt u in dit artikel terug vinden.

 

Op werk dagen voor 12.00 uur besteld is de volgende (werk) dag al in huis!

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »